Luiers

Bij de luiers heb je vier mogelijkheden :

1. Je gebruikt een tetradoek (met een inlegdoekje om de ontlasting op te vangen) met daarover een waterdicht luierbroekje. Tussen de tetradoek en het luierbroekje kan je nog een booster aanbrengen om meer urine op te vangen bv 's nachts.

2. Je gebruikt een bamboe one size luier (met een inlegdoekje om de ontlasting op te vangen) met daarover een waterdicht luierbroekje. Tussen de bamboe one size luier en de tetradoek kan je nog een booster aanbrengen om meer urine op te vangen 's nachts. De bamboe one size luier is dus een voorgevormde tetradoek van bamboe.

3. Je gebruikt een pocketluier (met een inlegdoekje om de ontlasting op te vangen) waarin je een boosters stopt. 's Nachts kan eventueel nog een 2de booster erbij gebruikt worden. 

4. Je gebruikt een All-in One luier (met een inlegdoekje om de ontlasting op te vangen) waar reeds een booster inzit. 's Nachts kan eventueel nog een 2de booster erbij gebruikt worden als de kinderen groter worden. De booster hangt vast aan de luier, je kan hem uit zijn gleuf halen bij het drogen om sneller te drogen. Eens droog duw je de booster weer in de gleuf.

 

Er zijn verschillende boosters.

Met grote absorptie : deze kan veel urine absorberen maar is niet altijd een snelle absorbeerder. 

of met snelle absorptie : deze kan snel absorberen maar is niet altijd een grote absorbeerder.

Als het grote plassers zijn of als de kinderen groter worden kan s nachts een combinatie van beide soorten boosters gebruikt worden.

Kom gerust langs voor meer uitleg of neem contact op.